arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Εγγύηση Διαφάνειας

Στην KATAKIS AUTOGROUP θέλουμε να γνωρίζετε ότι:

1. Κάθε αυτοκίνητο που αγοράζουμε ελέγχεται λεπτομερώς από το τεχνικό μας τμήμα (Συνεργείο, Φανοποιείο και Βαφείο). Δεν αγοράζουμε αυτοκίνητα με σοβαρές βλάβες ή ατυχήματα με επίπτωση στη βασική δομή του αυτοκινήτου (ράμφη, υποπλαίσια, σασί, κ.λπ.). Ο αυστηρός τεχνικός έλεγχος που γίνεται μας επιτρέπει να δίνουμε έως δύο (2) χρόνια δωρεάν Εγγύηση Καλής Λειτουργίας ακόμη και σε αυτοκίνητα 12ετίας.

2.Η εταιρεία μας, πιστή στις βασικές αρχές της, σας διαβεβαιώνει εγγράφως πως στην περίπτωση που διαπιστώσετε, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία μεταβίβασής του αυτοκινήτου σε εσάς , με επίσημη πραγματογνωμοσύνη, πως το αυτοκίνητο φέρει προγενέστερο της πώλησης σοβαρό ατύχημα με επίπτωση στη βασική δομή του αυτοκινήτου (ράμφη, υποπλαίσια, σασί) ή το αυτοκίνητό έχει μη επισκευάσιμη βλάβη στον κινητήρα , τότε έχετε το δικαίωμα , και μόνον εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος (των 15 ημερών μετά την μεταβίβασή του σε εσάς), να μας το επιστρέψετε λαμβάνοντας πίσω το σύνολο το χρημάτων που μας δώσατε.

3. Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αποτελεί για μας μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Μεταξύ άλλων μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουμε από την 45χρονη δραστηριότητά μας στην αγορά του αυτοκινήτου. Από την αγορά έως την πώληση κάθε αυτοκινήτου, εργάζονται ευσυνείδητα πάνω σ’ αυτό πολλοί άνθρωποι από διάφορα τμήματα της εταιρείας μας και με διαφορετικές ειδικότητες, προσθέτοντας σ’ αυτό αξία ώστε όταν το αγοράσετε να είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείτε και να έχει την καλύτερη δυνατή σχέση αξίας/τιμής.

4. Φροντίζουμε ώστε οι αγορές μας να γίνονται σε τρέχουσες και ανταγωνιστικές τιμές και να ενημερώνουμε τον τιμοκατάλογό μας καθημερινά με αποτέλεσμα ο τιμοκατάλογος των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μας να είναι ένας από τους φθηνότερους της αγοράς. Μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα συγκρίνοντας τις τιμές μας στο διαδίκτυο.

5. Γνωρίζοντας πως η συντήρηση του αυτοκινήτου σας αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του οικογενειακού σας προϋπολογισμού αλλά και πως πρέπει να το συντηρείτε σωστά και με ασφάλεια, έχουμε λανσάρει ένα μοναδικά οικονομικό πρόγραμμα συντήρησης του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας. Με εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% στην εργασία και 10% στα ανταλλακτικά και χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά αναγνωρισμένων κατασκευαστών – γνήσια ή εμπορίου- το κόστος χρήσης του οχήματός σας ελαττώνεται σημαντικά. Σας προσφέρουμε επίσης την δυνατότητα να πληρώσετε έως και σε 12 άτοκες δόσεις. Και στις επισκευές του Φανοβαφείου μας σας προσφέρουμε ελάχιστη έκπτωση 20%.
Έτσι κάνετε service στην αντιπροσωπεία με κόστος συνοικιακού συνεργείου.

6. Η Katakis Autogroup σας δίνει πολύ ανταγωνιστικές τιμές για την ασφάλιση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας και αναλαμβάνει για τους ασφαλισμένους της την αποζημίωσή τους σε περίπτωση ατυχήματος έχοντας τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν χρήση αυτοκινήτου αντικατάστασης. Μ’ άλλα λόγια επισκευάζουμε το αυτοκίνητό σας και πληρωνόμαστε απευθείας από τις ασφαλιστικές εταιρείες μας χωρίς εσείς να εκταμιεύσετε χρήματα. Επίσης, λειτουργούμε 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας.

7. Η Katakis Autogroup είναι από τους μεγαλύτερους διανομείς καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, το τμήμα After Sales SEAT της εταιρείας μας έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας για επτά συνεχείς χρονιές στον παγκόσμιο διαγωνισμό after sales της SEAT στην Ισπανία και έχουμε βραβευθεί κατ’ επανάληψιν ως δημοφιλέστερος Διανομέας στη Βόρεια Ελλάδα. Η Κatakis Autogroup είναι, Επίσημος Διανομέας και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής των SEAT, CUPRA, SKODA, RENAULT, DACIA,

Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.