arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Όλοι οι προβολείς στο SKODA ENYAQ iV

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά
  • Αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου SKODA ENYAQ iV, του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού SUV της μάρκας, σε ένα φαντασμαγορικό 360-event, ανοικτό στο ευρύ κοινό στο internet

  • Κάμερες πανοραμικής λήψης θα προσφέρουν μία μοναδική live εμπειρία, σε μία πρώτη επαφή με το νέο μοντέλο

  • Η παγκόσμια πρεμιέρα του ENYAQ iV συνδυάζεται με τον εορτασμό των 125 χρόνων της SKODA

  • Η αποκάλυψη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 ώρα Ελλάδας, με τη live μετάδοση να ξεκινά στις 19.40

  • Οι φίλοι του αυτοκινήτου μπορούν να απολαύσουν την παγκόσμια πρεμιέρα του SKODA ENYAQ iV στους συνδέσμους https://skoda-virtual-event.com της SKODA AUTO και στη σελίδα Facebook SKODA Greece

  • Λίγες ώρες πριν στραφούν όλοι οι προβολείς πάνω στο ENYAQ iV, μερικά στοιχεία για το εντυπωσιακό σύστημα προβολέων του νέου μοντέλου

Η Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τη SKODA. Στις 20.00 ώρα Ελλάδας αποκαλύπτεται σε παγκόσμια πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της SKODA, το πρώτο μοντέλο της μάρκας που βασίζεται στην ΜΕΒ, την πλατφόρμα του Volkswagen Group αποκλειστικά για την ηλεκτροκίνηση και πρώτο σημαντικό βήμα της SKODA στη νέα εποχή της ηλεκτρικής κινητικότητας. Πρόκειται για μία παγκόσμια πρεμιέρα με μοναδικό χαρακτήρα καινοτομίας, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο μοντέλο. Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα virtual event στο οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να επεμβαίνουν στη ροή του περιεχομένου, να επιλέγουν τι θα δουν και σε ποια χρονική στιγμή ελέγχοντας τις κάμερες πανοραμικής λήψης 360 μοιρών, με μία κορυφαία αίσθηση συμμετοχής σαν να βρίσκονταν πραγματικά μέσα στο χώρο της εκδήλωσης, στην Πράγα. Ένα μοναδικής πρωτοπορίας εικονικό περίπτερο θα είναι στη διάθεση των φίλων του αυτοκινήτου και της SKODA απ’ όλο τον κόσμο, να περιηγηθούν όπως αυτοί προτιμούν και να απολαύσουν σπουδαίο οπτικοακουστικό υλικό πριν και μετά την αποκάλυψη του νέου μοντέλου. Πλήθος συνεντεύξεων με τους ειδικούς της SKODA που συμμετείχαν στη δημιουργία του ENYAQ iV και πολύ ενδιαφέροντα videos από την εντυπωσιακή ιστορία 125 –χρόνων της SKODA, θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Η ζωντανή σύνδεση με το χώρο της εκδήλωσης ξεκινά στις 19.40 ώρα Ελλάδας την Τρίτη το απόγευμα, με τους virtual επισκέπτες να κάνουν μία τυπική εγγραφή και στη συνέχεια να απολαμβάνουν όλα τα εκθέματα και τα videos που θα είναι διαθέσιμα. Η εμπειρία αναμένεται να είναι μοναδική, καθώς ο επισκέπτης θα περιηγείται στο χώρο όπως εκείνος επιθυμεί, απολαμβάνοντας τα εκθέματα όπως ακριβώς και κάποιος που θα είχε φυσική παρουσία στο χώρο. Ένα λεπτό πριν τις 20.00 θα υπάρξει μία υπενθύμιση ότι σε 60 δευτερόλεπτα θα ξεκινήσει το live streaming της αποκάλυψης του νέου μοντέλου.

Η εμπειρία της παγκόσμιας πρεμιέρας του SKODA ENYAQ iV θα είναι διαθέσιμη τόσο στο επίσημο σύνδεσμο της SKODA AUTO στο https://skoda-virtual-event.com όσο και στη σελίδα Facebook SKODA Greece. Η σύνδεση για να μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στο περίπτερο θα παραμείνει live έως και δύο ώρες μετά τη λήξη της εκδήλωσης.

Και μια και αύριο όλοι οι προβολείς θα στραφούν δικαιωματικά πάνω στο πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της SKODA που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, αξίζουν ιδιαίτερης μνείας τα ίδια τα φωτιστικά σώματα του νέου μοντέλου. Το ENYAQ iV θα έχει full LED matrix προβολείς, οι οποίοι συνδυάζουν την τεχνολογία με το ξεχωριστό design, αποτελώντας ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου.

Για τους σχεδιαστές, τα φωτιστικά σώματα του ENYAQ iV ήταν η ευκαιρία να εμπνευστούν από την παράδοση της Τσεχίας στα κρύσταλλα και να δημιουργήσουν λεπτομέρειες που θα διαφοροποιήσουν το ENYAQ iV από άλλα μοντέλα της SKODA, εκφράζοντας στον υπερθετικό βαθμό τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας προς το μέλλον.

Τα φώτα του ENYAQ iV είναι μία από αυτές τις λεπτομέρειες. Υπάρχει ένα πολύ λεπτό μέρος για τα φώτα ημέρας με στυλιζαρισμένες «βλεφαρίδες», ενώ οι κύριες μονάδες LED έχουν εξαγωνικό σχήμα. Οι ακριβείς γραμμές, η γεωμετρική διάταξη και οι ιδιαίτερα λαμπερές κρυσταλλικές επιφάνειες που είναι εμφανείς από όλες τις γωνίες και υπό μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού θα γοητεύσουν το μάτι, επικοινωνώντας μία άκρως δυναμική και τεχνολογικά προηγμένη εικόνα, ενώ παράλληλα οι προβολείς προσφέρουν την πλέον σύγχρονη και καινοτόμα εμπειρία φωτισμού.

Φυσικά, όσο ξεχωριστά και αν είναι τα φώτα του ολοκαίνουργιου ENYAQ iV, θα κρατούν κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με τα άλλα σύγχρονα μοντέλα της SKODA, επικοινωνώντας την ίδια σχεδιαστική ταυτότητα.



Δείτε επίσης