arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Τώρα η Katakis Autogroup φέρνει τα καλύτερα μεταχειρισμένα στην πόρτα σας

  • Χρόνος Ανάγνωσης: < 1

ΒΗΜΑ 1ο

Μπαίνετε στο www.katakis.gr και επιλέγετε το μεταχειρισμένο που σας ενδιαφέρει.

ΒΗΜΑ 2ο

Βλέπετε τις αναλυτικές φωτογραφίες και το video που είναι αναρτημένο στην αγγελία. Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα ζωντανής παρουσίασης μέσω viber ή skype κατόπιν ραντεβού στο 6946461086.

ΒΗΜΑ 3ο

Βλέπετε την άδεια, το ΚΤΕΟ, το ιστορικό service και τον έλεγχο αμαξώματος που αναρτούμε στο τμήμα ”Διαφάνεια KATAKIS” σε κάθε αγγελία, για να έχετε πλήρη ενημέρωση για τα στοιχεία του οχήματος.

ΒΗΜΑ 4ο

Ελέγχετε το όχημα που επιλέξατε με τους έναν από τους  παρακάτω τρόπους

α. Έρχεται στις εγκαταστάσεις μας ο μηχανικός ή η εταιρεία που έχετε επιλέξει και κάνει επιτόπιο έλεγχο. ( Αν είστε εκτός νομών Θεσσαλονίκης και Κοζάνης, το κόστος ελέγχου είναι δωρεάν σε περίπτωση αγοράς του οχήματος).

β. Μεταφέρουμε δωρεάν εμείς το αυτοκίνητο της επιλογής σας στο συνεργείο της εμπιστοσύνης σας.

γ. Κλείνει ο μηχανικός σας διαδικτυακό ραντεβού με τον δικό μας υπεύθυνο τεχνικού τμήματος και μέσω της υπηρεσίας μας Virtual Check ελέγχει διεξοδικά το όχημα.

ΒΗΜΑ 5ο

Επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων στην Θεσσαλονίκη στο 2310 455811 και στο 24610 41630 στην Κοζάνη, και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα αναλάβει την μεταφορά του οχήματος στην πόρτα σας δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε αυτοκίνητο παραδίδεται με service, βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση  και συνοδεύεται από μηχανική εγγύηση έως 2 έτη, εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων και πιστοποίηση ατρακάριστου.

Τέλος, δίνουμε δωρεάν το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων μέσα με 7 ημέρες από την απόκτηση του οχήματος, αν κάτι που σας έχουμε επιδείξει δεν ισχύει.

 

 



Δείτε επίσης