arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Το CUPRA FORMENTOR έφτασε στην Katakis Autogroup

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

H Katakis Autogroup με χαρά καλωσορίζει το CUPRA FORMENTOR. Το  πρώτο αποκλειστικό  μοντέλο της CUPRA, της  νέας μάρκας σπορ αυτοκίνητων του ομίλου VW.

Το CUPRA Formentor είναι διαθέσιμο με ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων του 2.0λιτρου TSI κινητήρα βενζίνης με συνολική ισχύ 310PS (228kW) και ροπή 400Nm και από το
2021, του plug-in hybrid κινητήρα με συνολική μέγιστη ισχύ 245PS (180kW), ροπή 400Nm και ηλεκτρική αυτονομία περίπου 50km.

Αυτό το crossover συνδυάζει το DNA της μάρκας με την τεχνολογία αιχμής, εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, υψηλής ποιότητας εσωτερικό και προηγμένους κινητήρες υψηλών επιδόσεων. Το Formentor, που πήρε το όνομα του από το πιο όμορφο και άγριο ακρωτήριο στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα, στις Βαλεαρίδες, ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας και ασφάλειας, όπως το νέο infotainment system με οθόνη 12’’ screen και τα πιο καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το νέο CUPRA Formentor είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει κομψότητα, καινοτομία και δυναμική εμπειρία οδήγησης. Στοχεύει στην κατηγορία CUV που θα έχει αυξητική τάση τα επόμενα χρόνια.

Έλατε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Katakis Autogroup στην Πυλαία, να θαυμάσετε από κοντά και να μάθετε τα πάντα  για το πρώτο καθαρόαιμο CUPRA.

 

 



Δείτε επίσης