arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο Suzuki Swift 1.2 Dualjet 90Hp Comfort

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το #Suzuki_Swift αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, αλλά και στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, όπου δραστηριοποιείται δεκαετίες τώρα.

Στην υπάρχουσα τέταρτη γενιά του, το Suzuki Swift είναι εξολοκλήρου νέο, αφού εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές του μέσα και έξω, βασίζεται στη νέα, πιο ελαφριά και ανθεκτική πλατφόρμα Heartect. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η θεμελιώδης διαφορά του νέου Swift από τον προκάτοχό του, καθώς έρχεται για πρώτη φορά με υβριδική τεχνολογία, σε συνδυασμό με τον 1.2 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 90 ίππων.

Από εκεί και πέρα, το Suzuki Swift 1.2 Hybrid παραμένει ακριβώς όπως το ξέραμε. Κατ’ αρχήν, πρόκειται για ένα ευχάριστο… και απροβλημάτιστο οδηγικά αυτοκίνητο με συμπεριφορά που δεν προβληματίζει σε καμία των περιπτώσεων. Η ανάρτησή του, χωρίς να μπορεί να χαρακτηριστεί σφικτή, κάνει καλά τη δουλειά της και σε άνεση, παρά το γεγονός ότι θα «θορυβήσει» όταν οι τροχοί του αυτοκινήτου περάσουν πάνω από τις ουκ ολίγες έντονες κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων. Το τιμόνι είναι σαφές, οι κλίσεις περιορισμένες, ενώ απροβλημάτιστα αποδεικνύονται και τα φρένα.

Όπως το αμάξωμα, έτσι και στο εσωτερικό του Swift διακρίνεται για το νεανικό του στιλ, ενώ ο οδηγός με το που θα κάτσει στο κάθισμα θα νιώσει ότι γίνεται ένα με το αυτοκίνητο. Το σπορτίφ δερμάτινο τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος, τα δύο κυκλικά όργανα με την οθόνη 4,2 ιντσών ανάμεσα σε αυτά, οι στρογγυλοί αεραγωγοί, τα επίσης στρογγυλά χειριστήρια του κλιματισμού και η οθόνη αφής των 7 ιντσών, συνθέτουν ένα πολύ ευχάριστο σύνολο.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση στο πακέτο εξοπλισμού Comfort!!

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
? ΤΙΜΗ: 14.950€
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε video του οχήματος εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.

 

 

 



Δείτε επίσης