arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο Seat Arona 1.0 TGi Φυσικό αέριο 90Hp Style

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η έκδοση TGI του #Arona εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 1,0 TSI κινητήρα του ομίλου VW, ο οποίος με τις απαραίτητες μετατροπές καταναλώνει φυσικό αέριο και βενζίνη. Αρχικά, το μοτέρ καταναλώνει αποκλειστικά φυσικό αέριο, το οποίο αποθηκεύεται σε τρεις δεξαμενές με συνολική χωρητικότητα 13,8 κιλών, που βρίσκονται κάτω από το χώρο αποσκευών.

Φυσικά, το μεγάλο του ατού, είναι η κατανάλωση και μάλιστα και με τα δύο είδη καυσίμου. Το Arona TGI απαιτεί μόλις 4,6 κιλά CNG/100 χλμ.

Στο εσωτερικό του Arona η ποιότητα κατασκευής παίρνει καλό βαθμό, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό και παράλληλα έχει σύγχρονη εικόνα, κυρίως χάρη στην οθόνη αφής των 8,25 ιντσών, η οποία ενσωματώνει το σύστημα συνδεσιμότητας Full Link και δυνατότητες φωνητικού χειρισμού.

Στο δρόμο, το Arona TGΙ καταφέρνει να μην δείχνει το παραπάνω βάρος του παραμένοντας άνετο και ασφαλές σε όλες τις συνθήκες. Η ανάρτησή του εκτός από την άνεση, συμβάλλει τα μέγιστα στην διατήρηση ψηλών επιπέδων ποιότητας κύλισης.

‘Aμεσο και ακριβές το τιμόνι, πλαίσιο που «ακούει» χωρίς υστέρηση και ουδετερότητα ακόμη και σε συνθήκες πίεσης χαρακτηρίζουν και αυτό το Arona. Ευχάριστη έκπληξη και τα φρένα, που αποδίδουν άριστα παρά την παρουσία ταμπούρων στους πίσω τροχούς.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση και με μόλις  12.000χλμ.

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
? ΤΙΜΗ: 17.990€
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε video του οχήματος εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.


Δείτε επίσης