arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο Renault Captur 1.5 dCi 90Hp XMOD Automatic

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μόδες πάνε κι έρχονται, άλλες επιστρέφουν κι άλλες όχι. Μία τέτοια, που δεν έφυγε ποτέ, είναι αυτή των crossovers, για τα οποία η αγορά δείχνει μία ατέλειωτη όρεξη. Όταν παρουσιάστηκε το #Renault_Captur, ήταν μία πανέξυπνη κίνηση της φίρμας να ανταποκριθεί ακριβώς σε αυτήν την επιθυμία.

Έχοντας ως εξαιρετική βάση το πάτωμα του Clio, παρουσίασε ένα σχέδιο που καταφέρνει να μοιάζει πολύ επιβλητικότερο και μυώδες, όντας παράλληλα ευχάριστο. Τα μόλις 6 εκατοστά έξτρα μήκους δείχνουν πολύ περισσότερα – συνεπικουρούμενα και από τα 12 παραπάνω του ύψους, ενώ οι έντονες πτυχώσεις στο πλάι δίνουν την αίσθηση πως το μικρό crossover έχει πάρει βαθιά αναπνοή λίγο πριν ξεχυθεί εμπρός.

Η χρήση γυμνού πλαστικού στους θόλους, τους προφυλακτήρες και το κάτω μέρος των πορτών προσδίδει τον απαραίτητο πιο “σκληροτράχηλο τόνο”, ωστόσο έχει επιτευχθεί μία κορυφαία ισορροπία μεταξύ της διακριτικής επιθετικότητας του αμαξώματος και μίας αίσθησης του χιούμορ. Αυτή η παιχνιδιάρικη εμφάνιση είναι που το κάνει να ξεχωρίζει στο δρόμο.

Το κέφι των Γάλλων στο σχεδιασμό περνάει αυτούσιο – ίσως και να μεγεθύνεται – στο εσωτερικό, που το τακτοποιημένο ταμπλό και η κεντρική οθόνη με την οθόνη αφής δείχνει φοβερά φρέσκο και νεανικό, με καλή εργονομία και χωρίς παραφωνίες.

Στο Captur ο diesel των 1.461cc με τον άμεσο ψεκασμό είναι το άλφα και το ωμέγα. Εκτός από οικονομικός, ο κινητήρας διαθέτει εξαιρετική ροπή και ταιριάζει γάντι στις ανάγκες του αυτοκινήτου. Στον αυτοκινητόδρομο είναι αθόρυβος και με ταχύτητες της τάξης των 130-140Km/h μπορείς να ταξιδεύεις για… πάντα.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση με πλούσιο εξοπλισμό!! Έχει εργοστασιακό Navi, κάμερα οπισθοπορείας,  σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Extended Grip  και αυτόματο κλιματισμό.  ????

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅ SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

? ΤΙΜΗ: 18.750€

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.


Δείτε επίσης