arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο Peugeot 3008 1.5 BlueHDi 130Hp EAT8

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το #Peugeot_3008 είναι το πρώτο SUV που κέρδισε το τίτλο ” Car of the Year” για την χρονιά του 2017. Το 3008 ήταν ένα κομβικής σημασίας αυτοκίνητο για την ίδια την μάρκα, καθώς με αυτό η Peugeot διέγραψε τον πολυμορφικό χαρακτήρα της προηγούμενης γενιάς, για χάρη της δημοφιλούς κατηγορίας των  SUV.

Ύστερα από 2 χρόνια, δέχεται μια αναβάθμιση σε ανύποπτο χρόνο, έτσι ώστε η εμφάνιση που αιχμαλωτίζει το βλέμμα να συνοδεύεται από αντίστοιχη μηχανολογική δυναμική.

Η βασικότερη αλλαγή αφορά στο μικρό κινητήρα πετρελαίου που πλέον είναι 1.5 αντί για 1.6, όμως ισχυρότερος με 131 PS αντί 120 στις 3.750 rpm. Τα 30,6 kgm στις 1.750 rpm παραμένουν χωρίς αλλαγή.

Tο 8άρι κιβώτιο έχει ιδανική κλιμάκωση και με τη βασική ρύθμιση οι αλλαγές γίνονται γλυκά, με το βλέμμα στην άνεση και στην οικονομία, χωρίς οι στροφές να υπερβαίνουν τις 2.000. Επιλέγοντας Sport, καθυστερεί να ανεβάσει και η απόκριση στο γκάζι γίνεται καλύτερη, προκειμένου να υποστηρίζεται η σπορ οδήγηση. Για τέτοια πάντως είναι προτιμότερη η χειροκίνητη λειτουργία με αλλαγές από τα paddles στο τιμόνι.

Η μίνιμαλ αισθητική του ταμπλό υποστηρίζεται σωστά από την οθόνη αφής που έχει απλό χειρισμό, ενώ το πολύ εύκολο μπες-βγες και οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι φροντίζουν για την καθημερινή πρακτικότητα.

Επιπρόσθετα, η θέση οδήγησης είναι άνετη, η ορατότητα καλή παρά το μικρό πίσω παρμπρίζ και ο διαθέσιμος χώρος στην καμπίνα σίγουρα θα βολέψει τέσσερις ενηλίκους.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση με πακέτο εξοπλισμού Active Business!!

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅ SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
? ΤΙΜΗ: 24.750€
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε video του οχήματος εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.


Δείτε επίσης