arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο Mercedes-Benz GLA 180 CDI 7G-DCT Urban

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Σχεδιαστικά, η μικρότερη diesel #GLA εκτός του λογότυπου «180 CDI» δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου της #Mercedes, διατηρώντας μια ιδιαίτερα όμορφη και ελκυστική εικόνα. Το αμάξωμα, με στυλ που παραπέμπει και σε κουπέ μοντέλα, έχει μια ιδιαίτερη δυναμική και εκπέμπει άμεσα το διαφορετικό του χαρακτήρα του μικρότερου crossover της μάρκας.

Ο 1.500άρης 4κύλινδρος, 8βάλδιβος diesel της Mercedes GLA 180 CDI αποδίδει 109 ίππους ισχύος και 260 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 1.750 μέχρι και τις 2.500 σ.α.λ. Στην πράξη, η λειτουργία του είναι πολιτισμένη, με το μοτέρ να δείχνει την diesel του καταβολή μόνο στο ρελαντί και στο υψηλό φάσμα περιστροφής του. Στο κομμάτι των επιδόσεων, ο κινητήρας χαρίζει στη GLA 180 CDI σχετικά ικανοποιητικά νούμερα, με το 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη  7G-Tronic κιβώτιο με την πολύ καλή λειτουργία, να μην αφήνει τον κινητήρα να «κρεμάσει».

Το εσωτερικό της μικρότερης diesel GLA δεν αλλάζει σε σχέση με αυτό των υπολοίπων εκδόσεων της crossover Mercedes. Έτσι, η εικόνα παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική, με το ταμπλό σε σχήμα «T» να ενσωματώνει τους χαρακτηριστικούς στρογγυλούς αεραγωγούς με τις γρίλιες-λεπίδες, το χρωμιομένο οριζόντιο φιλέτο στο κέντρο του, αλλά και την οθόνη για το Σύστημα infotainment τύπου τάμπλετ ψηλά στην κεντρική κονσόλα.

Ποιοτικά, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ξεχωρίζουν για την υφή τους δίνοντας μια premium νότα, με το φινίρισμα και τη συναρμογή να βρίσκονται σε καλά επίπεδα. Πολύ καλή είναι και η εργονομία, που ενισχύεται και από την παρουσία του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου πάνω στην κολόνα του τιμονιού.

Στον τομέα των χώρων τέλος, το εσωτερικό είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 5 ενήλικες επιβάτες, με μικρές παραχωρήσεις για τον μεσαίο μόνο πίσω καθήμενο. Ικανοποιητική είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ (421 λτ.).

Χωρίς να υπολείπεται σημαντικά σε επιδόσεις, αλλά και προσφέροντας πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η νέα Mercedes GLA 180 CDI είναι μεν η αρχική diesel, όμως ίσως η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή στη γκάμα του γερμανικού crossover.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Urban!!

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅ SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
? ΤΙΜΗ: 27.450€
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε video του οχήματος εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.


Δείτε επίσης