arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe 90Hp

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Για αρκετά χρόνια, η #Dacia βρισκόταν στο… παρασκήνιο της αγοράς. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν, μιας και η ρουμάνικη εταιρεία μαγνήτισε -πριν από σχεδόν 10 χρόνια – ένα τεράστιο κοινό χάρη στο τίμιο SUV, που ακούει στο όνομα Duster. Δεν άργησε όμως πολύ με την γκάμα της να εμπλουτίζεται με ένα supermini, το Sandero. Το #Dacia_Sandero έχει κερδίσει πολλές καρδιές σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Αναλυτικότερα, το Dacia Sandero Stepway, είναι η crossover εκδοχή του απλού μοντέλου, που φέρει λιτές γραμμές με τις αναγκαίες πινελιές της κατηγορίας των SUV. Για την ακρίβεια υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Duster, κρατώντας όμως τον δικό του χαρακτήρα. Η μάσκα ξεχωρίζει από τις έντονες οπές, όπως και τα μεγάλα φωτιστικά σώματα και οι προβολείς ομίχλης. Περιμετρικά του αμαξώματος συναντάμε τα κλασικά μαύρα και άβαφα πλαστικά, ενώ στην οροφή υπάρχουν οι ράγες οροφής. Εκτός όμως από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η Dacia τοποθέτησε στις δύο εμπρός πόρτες την σφραγίδα της έκδοσης και αύξησε την απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το συμβατικό Sandero κατά 41 mm (συνολικά 173 mm).

Στον δρόμο το Dacia Sandero Stepway φαίνεται ότι αντλεί πολλές επιρροές από το «στήσιμο» των Γάλλων. Αυτό σημαίνει ότι η απορρόφηση των κακοτεχνιών γίνεται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο και δεν κρύβουμε ότι θα θέλαμε το set-up να είναι ένα «κλίκ» λίγο πιο σφιχτό. Από την άλλη, αυτό είναι που κάνει το μικρό μοντέλο ιδανικό για την καθημερινότητα, μιας και δεν πρόκειται να σε κουράσει ποτέ.

Το Dacia Sandero Stepway έχει την απόσταση από το έδαφος, τον οικονομικό turbo βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό του και μια «ψυχή» για να ορμήξει σε δύσκολα τερέν, παρόλο που η κίνηση προέρχεται μόνο από τους εμπρός τροχούς.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση με πλούσιο εξοπλισμό!! Έχει εργοστασιακό Navi, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο κλιματισμό.  ????

 

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅ SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
? ΤΙΜΗ: 13.750€
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε video του οχήματος εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.


Δείτε επίσης