arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Μεταχειρισμένο BMW 116d 116Hp Advantage Automatic

  • Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η  #BMW_116d είναι η μοναδική -και τελευταία- πισωκίνητη πρόταση της μικρομεσαίας κατηγορίας και στην ανανεωμένη της εκδοχή παραμένει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο οδηγικά αυτοκίνητο με σπορτίφ προεκτάσεις. Το τιμόνι με την ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση είναι υποδειγματικό σε αίσθηση και με το μπροστινό μέρος να «ακούει» υποδειγματικά σε κάθε κίνηση των χεριών του οδηγού, ενώ τέλος, τα φρένα δείχνουν ακούραστα και δυνατά.

Ο κινητήρας της βασικής πετρελαιοκίνητης έκδοσης της ανανεωμένης Σειράς 1 είναι τρικύλινδρος και έχει χωρητικότητα 1.496 κ.εκ. με την απόδοσή του να ανέρχεται στους 116 ίππους. Η ροπή που παρουσιάζει είναι αυξημένη, με 270 Nm να είναι στη διάθεση του οδηγού από τις 1.750 σ.α.λ..

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση που παρουσιάζει αφού σε πραγματικές συνθήκες δύσκολα ξεπερνά τα 6,5 λτ./100 χλμ. Ο συνδυασμός του με το 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος του οδηγού σε όλες τις καταστάσεις αφού είναι αρκετά γρήγορο στις εναλλαγές των σχέσεων και εξαιρετικά ομαλό στη λειτουργία του.

Στο εσωτερικό της Σειράς 1 οι αλλαγές εστιάζονται στο ταμπλό και συγκεκριμένα στα χειριστήρια της κεντρικής κονσόλας. Η σχεδίαση παραμένει καλαίσθητη με σπορτίφ στοιχεία ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία για άλλη μια φορά. Το ίδιο ισχύει για το φινίρισμα και την συναρμολόγηση συμπληρώνοντας τον premium χαρακτήρα και της ανανεωμένης Σειράς 1.

Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή με σπορ αναφορές ενώ ο οδηγός απολαμβάνει καλή ορατότητα και εργονομία τόσο από τους επιμέρους διακόπτες όσο και από το σύστημα πολυμέσων iDrive (με ελληνικό μενού). Η θέση οδήγησης παραπέμπει σε αμιγώς σπορ κατασκευή ως προς το ύψος και τις αποστάσεις της προς τα βασικά χειριστήρια με τον οδηγό.

Οι χώροι είναι επαρκείς για 4 επιβάτες με κάποιες παραχωρήσεις στο διαθέσιμο ύψος και πλάτος από εκείνους που το ύψος τους είναι άνω του μέσου όρου. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 360 λίτρα και ικανοποιεί με το σχήμα του.

Θα το βρείτε στην ? #KatakisAutogroup  σε άριστη κατάσταση στο πακέτο εξοπλισμού Advantage!!

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνουμε γραπτή
✅ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
✅ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Όλα τα αυτοκίνητα μας παραδίνονται με
✅ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
✅SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
? ΤΙΜΗ: 23.750€
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε video του οχήματος εδώ
Όλοι στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Katakis Autogroup το αγοράζετε με τις προδιαγραφές ενός ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Σας ευχόμαστε να διαλέξετε το καλύτερο.


Δείτε επίσης