arrow left long white to go backΠίσω


arrow long left white Πίσω
car image katakiscars

Κοστίζει πιο ακριβά να κάθεσαι σπίτι…Όταν έχεις αυτοκίνητο με φυσικό αέριο CNG

  • Χρόνος Ανάγνωσης: < 1

Η Katakis Autogroup με χαρά σας παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη γκάμα αυτοκινήτων CNG φυσικού αερίου / βενζίνης (που μπορείτε να δείτε εδώ) με δύο διαθέσιμους κινητήρες.

  • 1000 κυβικών 90hp τεχνολογίας ΤGI που συνοδεύεται από 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Συνδυάζει μεγάλη ροπή από χαμηλές στροφές και ασύγκριτη οικονομία. Καμία άλλη διαθέσιμη τεχνολογία  στην Ελλάδα (πλην των αμιγώς ηλεκτρικών) δεν προσφέρει τόσο χαμηλό κόστος κίνησης. Επίσης μειώνει τις εκπομπές Co2 κατά 25% σε σχέση με την βενζίνη. Το φυσικό αέριο δεν νοθεύεται και έχει καλύτερη θερμιδική απόδοση σε σχέση με την βενζίνη και το πετρέλαιο. Η αυτονομία στο φυσικό αέριο είναι 350 χλμ περίπου και 150 χλμ στην βενζίνη. Τα διαθέσιμα μοντέλα μας με τον συγκεκριμένο κινητήρα είναι τα  Seat Ibiza,  Seat Arona, Skoda Scala, Skoda Kamiq.
  • 1500 κυβικών TGI Evo 130hp με χειροκίνητο και DSG-7 κιβώτιο. Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη με αξεπέραστη οικονομία και ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία, όταν κινείται με φυσικό αέριο, που φτάνει τα 400 χλμ. Η αυτονομία στην βενζίνη παραμένει 150 χλμ. Ο κινητήρας αυτός εξοπλίζει τον Seat Leon, σε hatchback και combi αμάξωμα όπως επίσης την Skoda Octavia DSG-7 combi. Με κόστος χρήσης 3,5 € τα 100 χιλιόμετρα λοιπόν είναι πιο ακριβό να κάθεσαι σπίτι. Πάρε του δρόμους με ένα σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο φυσικού αερίου της Seat ή της Skoda. Ελάτε για ένα συναρπαστικό test drive  στις εγκαταστάσεις της Katakis Autogroup στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.


Δείτε επίσης